homepagina Meubelen Plasman
Over ons Meer navigatie
BEL ONS

  • meubelen Plasman
  • meubelen Plasman
  • meubelen Plasman
  • meubelen Plasman
  • meubelen Plasman
  • meubelen Plasman
De specialist in het bemeubelen van studio’s en appartementen

Uw meubelspecialist

Welkom bij MEUBELEN PLASMAN, jouw specialist in het bemeubelen van studio & appartement. Wie Plasman zegt, denkt aan diverse stijlen want bij ons kan je zowel voor hedendaagse als voor landelijke wooninrichting terecht. Deze familiezaak heeft reeds drie generaties lang interieur- en meubelervaring en is ook vertrouwd met trendy objecten als Umbra, Kare, Leonardo, Zuiver, etc.... Op deze website krijg je alvast een voorsmaakje van ons ruime aanbod.

Geschiedenis

Geschiedenis Meubelen Plasman is geen ééndagsvlieg maar is gestoeld op ervaring en sterke familiebanden.

Het begon allemaal in 1953 toen opa Maurits Plasman samen met zijn echtgenote Godelieve Hughe naast de schrijnwerkerij in Veurne een meubelzaak opstartte. Een schot in de roos, zo bleek, want door de enorme toename van het aantal vakantiewoningen aan de kust, kende de meubelsector een snelle groei en 10 jaar later, in 1963, werd een nieuwe ambitieuze meubelwinkel opgericht in Koksijde.

In 1973 nam zoon Ivan Plasman het roer in handen en werd al snel bijgestaan door z’n echtgenote Katrien Lagrou. Omdat het aantal appartementen en vakantiewoningen aan de kust blijft toenemen, werd in 1996 een derde zaak opgestart in Nieuwpoort-bad.

Intussen staat de derde generatie, Bart Plasman en Vicky Bruyer, vol jeugdig enthousiasme en bruisende energie aan het roer. Het totale meubelgamma is dan ook met zijn tijd meegegaan en geëvolueerd naar een hedendaags meubilair waar kwaliteit, comfort, functionaliteit en een uitstekende service centraal staan aan eerlijke prijzen.

Met 4 winkels is Meubelen Plasman dé trendsetter aan de kust! Gaande van tijdloos modern tot de vintage en Scandinavische stijl met als jongste in rij, de conceptsore Xooon en diens betaalbaar design.

Kwaliteit

Kwaliteit is onze topprioriteit en elk detail daarbij is dan ook van het allergrootste belang. De keuze van de materialen, de afwerking en de montagetechnieken moeten aan onze strenge normen voldoen. Bij Meubelen Plasman wordt niets aan het toeval overgelaten zodat we onze klanten jarenlang kunnen laten genieten van hun meubels. Ook het milieu laat ons niet onberoerd en dus streven ook wij voor een schonere leefwereld! Om ons groen steentje bij te dragen, kiezen we voor producten en productieprocessen die het milieu niet schaden.

Specialiteit

Inrichten van appartementen en studio’s waarbij kleinere ruimtes optimaal kunnen gebruikt worden. Vandaar onze grote keuze bedsofa’s, klapbedden, stapelbedden en verlengbare tafels. Breng een schets of een plannetje van de in te richten kamer mee en ons enthousiast team geeft je graag vrijblijvend professioneel advies.

Levering

Wie iets koopt, wil zijn artikel meestal zo snel mogelijk in huis hebben. Geen probleem, want meenemen kan. De meubelen zitten verpakt in stevige pakketten die makkelijk vervoerd kunnen worden.

Is je koffer te klein, geen nood. Meubelen Plasman staat garant voor full service. De aangekochte artikelen worden gratis thuis geleverd, als je op maximum 150 km van onze winkels woont tenminste. Onze vakmannen brengen je meubelen niet alleen veilig bij jou thuis maar ze monteren ze ook vakkundig in een mum van tijd.

Ook wie nog even geen plaats heeft maar wel al iets wil bestellen, kan op beide oren slapen. We houden de bestelde goederen in bewaring en dat gebeurt, jawel, volledig gratis.

Bestellen kan in elke showroom maar ook telefonisch, per fax of via email. De contactgegevens vind je onder de contactrubriek op deze site.

Meubelen Plasman

Tel: +32 (0)58 51 29 24
E-mail: info@meubelenplasman.be
Ondernemingsnummer BE0407 939 735

Bekijk hier de locaties van onze winkels

De locaties van onze winkels: Nieuwpoort, Koksijde, Veurne

Koksijde

Meubelen Plasman Zeelaan 206 | 8670 Koksijde maandag - zaterdag: 10u - 12u & 14u - 18u zondag: 14u - 18u gesloten op woensdag en feestdagen

Nieuwpoort-bad

Meubelen Plasman Franslaan-Kinderlaan 8620 Nieuwpoort-Bad zaterdag: 10u - 12u & 14u - 18u zondag: 14u - 18u Gesloten op week –en feestdagen

XOOON

Meubelen Plasman Slableedstraat 11 8630 Veurne Website: www.xooon.com toonzaal: maandag - zaterdag: 10u - 12u & 14u - 18u zondag: 14u - 18u gesloten op woensdag en feestdagen magazijn maandag - vrijdag: 09u - 16u

Veurne

Meubelen Plasman Kaaiplaats 1 | 8630 Veurne maandag - zaterdag: 10u - 12u & 14u - 18u gesloten op zondag en feestdagen

Merken

Calligaris / Venier / Conform / Tonin Casa / Calia / Arredokit / Clei / Italsofa / Linea D / Nicoletti / Max Divani / De Toekomst / Willy Schillig / Domitalia / Lattoflex / Auping / Velda / Beka / Revor / Sofabed / Nehl / ...